Lierac Lumilogie A/vlekken Gezicht 30ml

CNK: 3460383

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Lierac Lumilogie A/vlekken Gezicht 30ml

Richtprijs

€ 57,00

Gegevens

LUMILOGIE DUBBEL DAG- & NACHTCONCENTRAAT

Dubbel dag- & nachtconcentraat Corrigeert vlekken

INTENSIEVE DAG- & NACHTBEHANDELING DIE DE 3 SOORTEN VLEKKEN 24U/24 AANPAKT: beginnende vlekken – zichtbare vlekken – hardnekkige vlekken

Lumilogie is geïnspireerd op een combinatie van de esthetische Led- en peelingtechnieken. Het gamma biedt een specifieke oplossing voor vlekken in elk stadium van hun ontwikkeling. Dubbel concentraat samengesteld uit 2 unieke formules, een voor overdag en een voor 's nachts. Beide formules bevatten drie actieve bestanddelen om in te werken op de 3 soorten vlekken. Overdag worden ze aangevuld met een preventieve, verfraaiende, antioxiderende fluid. 's Nachts is het tijd voor het superactieve peelingeffect van de onmiddellijk gladmakende gel-balsem. De textuur met frisse bloemengeur maakt de teint onmiddellijk egaler en homogener.

Meer informatie

EAN Code 3508240000141
Breedte 60 mm.
Hoogte 143 mm.
Diepte 55 mm.
Gebruik

Het concentraat 's ochtends op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Apart of onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen. Wanneer u zont ook een zonneproduct met SPF van het gamma Sunissime gebruiken.

Het nachtconcentraat 's avonds op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Apart of onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen.

Samenstelling

Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur.

Dag- & nachtformules:

  • Hexyl R.: tegen opkomende vlekken. Remt de aanmaak van melanine af, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van de huid.

  • Waterlelie: werkt in op zichtbare vlekken. Vermindert de aanmaak van melanine en blokkeert zijn migratie naar het huidoppervlak.

  • Extract van smalle weegbree: tegen hardnekkige vlekken. herstructureert het steunweefsel van de huid en bestrijdt zo de innesteling van melanine diep in de huid.

Specifieke dagformule met preventief effect:

Concentraat van 2 vitaminen (E en B3) Antioxiderend & verhelderend

Specifieke nachtformule met peelingeffect:

Concentraat van 7 hydroxizuren (glycol, salicyl, melk, pyruvine – uit witte bloemen, citroen, appel en wijnsteen). Activeert de celvernieuwing intensief om de melanine aan het huidoppervlak te verwijderen.

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Lierac